Bezoekadres:
Charles Darwinstraat 39 7825 AB Emmen
(Alleen op afspraak)

info@copeparts.nl
facebook

Over ons

Veel hobbyisten en restaurateurs van klassiekere en ‘Youngtimer’auto’s weten de kwaliteit en nieuwe originele Opel onderdelen te waarderen en nemen een wat ander prijsniveau voor lief.

De belangrijke voordelen van nieuw en origineel zijn:

  • de pasvorm en aansluitingen zijn identiek aan het te vervangen onderdeel
  • het onderdeel is nieuw dus werkt gegarandeerd
  • nieuwe onderdelen hebben een langere levensduur
  • met name nieuwe sieronderdelen maken een restauratie project helemaal af
  • voor waarde vastheid van klassieke auto’s zijn originele onderdelen een must

Na vele jaren gespecialiseerd te zijn geweest in gebruikte Manta en Ascona onderdelen werd in 2007 de overstap gemaakt naar nieuwe originele Opel onderdelen.
Met name in het buitenland bestond er grotere kans om nieuwe (oude) onderdelen te vinden, veel dealers hebben oude voorraden op een zolder of een kelder en willen deze tegen gereduceerde prijzen opruimen.
In korte tijd heeft COPE enkele magazijnen in Duitsland en Oostenrijk nageplozen en partijen onderdelen aangekocht. Door deze partij inkoop kunnen de COPE verkoopprijzen tot wel 70% lager uitvallen dan de laatst bekende Opelprijs. Ook gerichte inkoop behoort tot de activiteiten, door moeilijk verkrijgbare onderdelen op te sporen, in te kopen of op verzoek van de klant een gewenst onderdeel te bestellen. Speciaal bestelde Opel onderdelen komen altijd rechtstreeks uit het magazijn van een Opel dealer.
COPE richt zich op onderdelen van speciale Opel modellen uit de jaren 70 en 80: ascona, manta, kadett en corsa. Ook klassiekers ‘to be’ zijn onder aandacht: tigra, calibra en senator B.

Webshop
In de webshop zijn alle bij COPE voorradige nieuwe onderdelen van het betreffende model opgenomen. Het betreffen vaak één of slechts enkele stuks. Op verzoek kan een gewenst onderdeel worden opgespoord in binnen en buitenland.
Veel onderdelen zijn niet meer leverbaar via de centrale inkoop van de fabrikant, COPE is aangesloten bij een Europese Opel dealernetwerk (1200 deelnemers) waarbij we de betreffende magazijn-voorraden kunnen inzien.