Meer dan 20.000 unieke items
Tot wel 70% korting op de Opel prijs
Werkwijze

Werkwijze

 

Chassisnummer, motornummer en modelnummer

Het chassisnummer staat op uw kentekenbewijs.

Het motornummer staat ingeslagen in het motorblok en bestaat uit de cilinderinhoud (bijv 12S) en een uniek getal erachter.

Het modelnummer van modellen tot 1980 is te vinden op het type plaatje, vastgezet in de motorruimte. Bij modellen na 1982 geeft de letter in het chassisnummer het bouwjaar aan en verwijzen de eerste twee cijfers voor de letter naar het modelnummer. Bijvoorbeeld een chassisnummer van Ascona C: 89H6032736. Het modelnummer is 89 (hatchback 5 deurs de luxe), het bouwjaar H is 1986.

Een modeljaar loopt van september t/m september.

De letter C (1982) is de eerste letter wat verwijst naar een bouwjaar, gevolgd door D (1983), E (1984) en zo verder.

Een modelnummer in de webshop verwijst naar het model waarop het onderdeel van toepassing is, het ontbreken van een modelnummer of een verzamelingsnummer (bijv. 50 en 80 bij ascona manta B) betekenen dat dit onderdeel geschikt is voor alle modellen.

In de tekst ?Model-en chassisnummer in de blauwe balk van uw OPEL model kunt u ook een modelnummer selecteren.

Door op de titel van een product te klikken leest u in de meeste gevallen aanvullende informatie over de toepasbaarheid van het betreffende onderdeel.

Gratis folders/ brochures kunnen per aangegeven orderbedrag kostenloos worden meebesteld. Door op de titel van de betreffende folder/ brochure te klikken leest u welk orderbedrag van toepassing is.

Wanneer AFHALEN in de titel wordt vermeld, dient u het bestelde onderdeel af te halen in Emmen. Een afhaal afspraak wordt gemaakt. Het betreffende onderdeel wordt NIET verzonden!

Eenvoudig winkelen in 4 stappen:

 

  1. Je bent hier:  
  2. Home
  3. Werkwijze